Pařez
Potřebné ingredience
mramorový korpus, pudinkový krém a domácí marcipán
Postup přípravy
xxx
xxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
luky08
(upraveno)
13. 5. 2011, 11:35
je to pravda,dorty od Zuzky okorat nestačí......a pařez už jsem od ní taky měla vydržel v poho )))
chalupnicka
(upraveno)
10. 5. 2011, 7:54
Pěkné
janica251
(upraveno)
9. 5. 2011, 19:45
kráásny chcela by som sa spýtať Zuzanka, to si iba zkrojila vrch korpusu? a ešte jedna otázočka....neoschne to? chcela by som vyskúšať i ja ďakujem
Zuzík79
(upraveno)
11. 5. 2011, 9:20
@janica251
Jani...ano je to pouze odříznutý vrchní korpus.....aby více vynikly ty kruhy....a jestli okorá??..ani není čas stačit okorat..hned se sní ....ne..než jsem ho předala měla jsem ho 1 den v lednici a nic se nestalo.....
blanuse
(upraveno)
9. 5. 2011, 13:37